Over ons

Kijkze bestaat uit Dennis Coret en Linda Olij. In 2017 zijn wij begonnen met livestreamen als hobby. In samenwerking met een bevriende muzikant maakten wij live muziekuitzendingen op YouTube. Dit groeide al snel uit tot een passie, waardoor wij in 2018 besloten hier professioneel mee verder te gaan en het bedrijf Kijkze op te starten.

Mensen, van over de hele wereld, die elkaar niet kennen – samen laten genieten van een livestream en in contact met elkaar brengen. Op die manier mensen verbinden is heel bijzonder.

Inmiddels hebben we veel ervaring met het livestreamen van concerten, bruiloften, optredens, bijeenkomsten en conferenties. Elk soort livestream vraagt weer om een nieuwe aanpak en we vinden het altijd leuk om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Een bijzondere locatie? Geen probleem! We passen ons aan aan elke situatie. Als het niet linksom kan, dan wel rechtsom!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk bij diensten. Of bent u benieuwd naar ons eerdere werk? Neem een kijkje in ons portfolio!

Dennis Coret

Linda Olij