Prijzen

Bij Kijkze zijn de prijzen variabel. Dat komt omdat elke opdracht weer anders is, en we onze werkzaamheden volledig op maat kunnen leveren. De prijs is afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

Tijdsduur

Uiteraard wordt de prijs beïnvloed door de lengte van de livestream. Alles is mogelijk bij Kijkze, van een ceremonie van een halfuur tot een meerdaags congres. Omdat er altijd moet worden opgebouwd, zijn langere livestreams in verhouding gunstiger qua prijs.

Aantal camera’s

Kijkze kan gebruik maken van een verschillend aantal camera’s. Wilt u een eenvoudige livestream met maar 1 camera? Of wilt u opnames uit verschillende hoeken met wel 4 camera’s? De prijs wordt mede hierdoor bepaald.

Locatie

De locatie van de livestream is van invloed op de prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: is het een binnen- of buitenlocatie? Hoe groot zijn de afstanden die moeten worden overbrugd? Zijn er technische voorzieningen zoals stroom en audio aanwezig, of moet dit door Kijkze geregeld worden?

Opname

Wilt u de livestream opgenomen hebben, zodat u deze video later nog kunt gebruiken? Hiervoor rekenen wij extra kosten. Ook voor bewerking van deze video komen er kosten bij.

Overige wensen

Wij denken graag met u mee over hoe we de livestream zo veel mogelijk naar uw wens kunnen maken. Er is veel mogelijk bij Kijkze!